17 Eylül 2014 Çarşamba

Cilt Lekesi Çözümü

Evde Cilt Lekesi Çözümü


Sizlerde uzun süredir cilt lekesi çözümü ile uğraşıyorsanız ve birçok yol denemiş olabilirsiniz. Elbette birçok farklı cilt lekesi tedavisi bulabilirsiniz ama sizlerin lekelerin hangi boyutta olduğu da çok önemli. Eğer henüz yeni bir aşamadaysanız elbette çok daha kolay çare bulabileceğiniz emin olabilirsiniz. Eğer cilt lekeleriniz bu anlamda çok faz artış gösterdiyse ve en önemlisi lekelerin ton oranları teniniz ile çok açık ara öndeyse o zaman artık teknolojik olarak cilt lekesi tedavisi olabilirsiniz.


Elbette bu herkes için fiyat anlamında mümkün olmayabilir. O halde sizlerde evinizde kendi imkânlarınız ile maskeler yapabilirsiniz. Bunlardan biri ise güneş lekelerine karşı maske tarifimiz olacak.

Cilt Lekesine İyi Gelen Malzemeler


Malzemeler:

1 su bardağı pirinç suyu
1 yemek kaşığı kuşburnu
1 yemek kaşığı yoğurt


Yapılışı:

Pirinç pilavı yaparken yıkadığınız pirinçleri biraz fazla bekletin, sonra 1 su bardağı pirinç suyunu cezvede 1 yemek kaşığı kuşburnuyla kısık ateşte pişirin. Sonra karışıma 1 yemek kaşığı yoğurt ilave edin. Sabah akşam cildinizi bu karışımla silin toplamda 2 gün kullanın. Pirinçte kojik asit vardır, kuşburnunda c vitamini, yoğurtta laktik asit bu maddeler lekeye çok iyi gelirler. Bunu  2 hafta düzenli olarak yapabilirsiniz cilt lekelerinizde azalma olduğunu göreceksiniz.  Birkaç kaç ay sonra artık o lekelerin iyice azaldığını görebilirsiniz.

Tabi c vitamini, laktik asit, glikolik asit, b3 vitamini niacinamid gibi maddeleri kullanarak daha profesyonel tonikler de hazırlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder